diumenge, 4 de gener del 2009

Palestina de plastelina


Aquests dies vivim, des de la distància, la barbàrie de la guerra.
Guerra? qui ha dit guerra? És més aviat una agressió imperialista. Una invasió. Ja ho va dir un tal Vladimir, "l'imperialisme és l'etapa superior del capitalisme", i és que aquesta agressió principalment respon a interessos económics dels estats capitalistes, com és el cas de els EEUU. Israel, protagonista d'aquest tràgic episodi de la história, i també de l'estat més proper, per desgràcia, a nosaltres. L'estat espanyol és un dels principals venedors d'armes a l'estat terrorista israelià.

I davant d'una de les majors potències militars del món, que disposa del suport de la major poténcia económica i militar, què hi pot el poble Palestí? en aquests moments Palestina és de plastelina. I és per aixó que un cop més hem de implicar-nos en aquesta lluita justa i legitima del poble treballador palestí per la seva sobirania i la seva capacitat de decidir el seu futur.

L'única lluita que es perd és la que s'abandona!

Penja't una bandera de palestina o un mocador palestí al balcó!
Boicot a l'estat d'Israel!

Surt a pintar les parets de la teva ciutat! que parlin els murs de la teva ciutat contra el mur de l'aperheid!

Més informació: www.palestina.cat
Hi trobareu informació, material, videos, documentals, enllaços, etc. ës una manera de participar, començar a caminar per a construïr els somnis.

1 comentari: