dimecres, 29 d’octubre del 2008

Perquè amb el bon humor no hi ha contingència....

Com acabar amb la cultura d'una vegada per totes. Perqué en aquesta vida podem i hem de riure de tot (o de gairabé tot...) En una entrevista que he llegit en un d'aquets malanomenats diaris gratuits (Malanomenats perqué no ho són pas de gratuits; estan pagats per empreses privades que inequívocament hi tenen interessos económics al darrera.), bé parlavem de l'entrevista. En aquesta Tim Burton deia "la mort és molt divertida". Cínic? Doncs sí, entenent cinisme en el seu sentit real, Tim Burton és un cínic. La mort és una etapa més de la vida, l'última, és clar, com el naixament és la primera. Si hi ha algú que no estigui disposat a morir li hagués sortit més a compte no nèixer, perqué seria l'única manera d'aconseguir-ho.
En tot cas, parlavem de Manhattan.
Una lectura d'aquelles d'estar al tren, a l'estació o a classe esperant l'arribada del o la mestre i riure sense poder-ho dissimular.

Queda recomanada aquesta obra amb la que podrem riure de la mafia siciliana, de Kirkegard, de Freud i el psicoanalisi fins a la lluita guerrillera passant per l'escacs i la mort.

Salut i petons.

2 comentaris:

  1. ens encanta el comentari de text!!

    Volem més dades dels llibre que llegeixes! genial!

    I sobre la mort... ben cert, és part de la vida, i li dóna cert sentit o t'obliga a buscar-lo. Cal buscar un sentit perquè la vida sigui quelcom més que morir al final.

    Ole Tim Burton!
    i Ole l'àlex!!
    petons

    ResponElimina
  2. Hola bombero fuerte! tu q ets tan consumidor de llibres...què em podries recomanar per entendre una mica el conflicte israelo-palestí?

    ResponElimina