diumenge, 17 de maig del 2009

dret a...


Hem perdut els mapes de la justícia, ja no trobem les fronteres o és que han desaparegut.
Maleits cartógrafs, sembla que els envia Déu, i és clar ell està contra l'abortamnet, perqué sempre ha estat contra les dones. Eva ja era un annex de Adam, en va sortir de la seva costella.

Sembla mentida, tot i que és ben cert i real, que encara vui ens trobem com ens trobem.
"Derecho a vivir", fins i tot se'ns han colat per la universitat i viuen tranquilament, fent les seves campanyes reaccionàries i retrogrades, agredint a les persones amb els seus discursos més propis d'un altre segle i d'un altre país. Peró no ens equivoquessim, és aquí i és ara. I cal sortir al carrer a seguir exigint el dret a decidir, i combatre els discursos i les fal·lacies de la dreta i de la ignorància!

Avortament lliure i gratuït!

Veieu i llegiu i difoneu l'article del blog de Justa Revolta!
http://justarevolta.blogspot.com/2009/05/per-un-avortament-lliure-i-gratuit.html

2 comentaris:

  1. "Si Eva hagués escrit el gènesis, ¿com seria la primera nit d'amor del gènere humà? Eva hagués començat per aclarir que ella no va néixer de cap costella, ni va conèixer a cap serp, ni va oferir pomes a ningú, i que Déu mai li va dir que pariria amb dolor i que el seu marit la dominaria. Que totes aquestes històries són mentides que Adan va explicar a la premsa." Eduardo Galeano

    ResponElimina
  2. Més enllà del posicionament d'un suposat ésser diví del que ningú té proves d'existència, el problema comença quan una colla d'homes que mai han conviscut ni en parella ni en familia es dediquen a pretendre alliçonar la humanitat sobre el que és precisament això: la familia. Són homes que no tenen ni tindran mai ni idea del que són les relacions humanes, perquè ells no veneren la humanitat, sinó la deïtat. No experimenten amb tots els tipus de relació humana, sinó amb la relació amb el seu Déu. Són aquells que, en comptes de viure la seva fe de manera personal i íntima, prefereixen fer-la pública i intentar imposar-la. I fer pública la teva fe en si no és un problema, però sí que ho és , i greu, intentar que els demés creguin el que tu creus, pensin com ho fas tu i actuin d'acord a les teves preferències.
    Com poden reclamar el dret a la vida una colla de persones que pretenen ofegar i reprimir la vida d'aquells que no ballen la seva música???

    Prou de bajanades!!!
    Vida és llibertat!
    Vida és naixement i també abortament!!!
    Vida és dret a ser feliç, a prendre desicions!
    Vida és moltes vides! De vida no n'hi ha una, sinó totes les que cadascú de nosaltres vulgui viure.

    ResponElimina